Over ons

Chaos-and-Order is het hippe kledingmerk voor kids en dameskleding!

De naam zegt het al, alles mag, alle kleuren en alle combinaties zijn mogelijk. Perfecte pasvorm en materialen van tricot maakt Chaos-and-Order een beleving om te dragen.

Chaos-and-Order kinderkleding is het betaalbare merk met een smalle pasvorm. Wil jij creatief bezig zijn met je kleding en durf jij zelf combinaties te maken, dan is Chaos-and-Order kinderkleding iets voor jou! Voor de meiden zijn er veel jurken, rokjes, shirts en vestjes in de maten 98/104 tot en met 146/152 te verkrijgen. Voor de jongens zijn er vooral shirts, longsleeves en broeken te verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 158/164. Laat jezelf en je kind verrassen door Chaos-and-Order.com!
Wearable Happiness is het motto van Chaos-and-Order. Blije kids met comfortabele en vrolijke kleding is wat wij graag willen!

Het brein achter Chaos-and-Order is Miranda Smid. In 2008 is het bedrijf opgericht en in januari 2009 was de eerste collectie een feit. Bij de oprichting heeft ze een compagnon gezocht met stylingachtergrond en vanaf 2014 is ze volledig eigenaar van Chaos-and-Order.com en wordt het bedrijf gerund vanuit het gezellige centrum van Ommen.

Met jarenlange inkoopachtergrond in de kleding en verschillene freelance functies heeft Miranda veel kennis opgedaan over kwaliteit, design, fabrikanten en alles wat met het vak te maken heeft.

Met veel plezier werkt het team van Chaos-and-Order aan het merk en maken het tot wat het is, kleurrijke collecties en een bedrijf vol Wearable Happiness.


We are happy to see you!

Team Chaos-and-Order 

  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden van Euro 99,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »